Ne zamudi novih delovnih mest na Moje delo

ustanovitev podjetja v sloHitrost na cesti nas mogoče prestraši, se je izogibamo, ipd. Včasih pa je hitrost ključna. Recimo, če tečemo za avtobusom. Ali če nekaj kuhamo in se nam smodi. Mogoče nas preganja čas pri nečem, česar smo se lotili? Kakorkoli, hitrost je včasih lahko usodna, včasih pa nujno potrebna. Recimo, da ste iskalec zaposlitve? Kako je hitrost pomembna za vas?

Če smo recimo prijavljeni na strani Moje delo in smo izbrali opcijo, da nas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih, smo v prednosti, kajne? Tu hitrost zelo šteje. Namreč, na moje delo je prijavljenih ogromno tudi drugih ljudi in morebiti se jih veliko poteguje prav za delovno mesto, ki zanima tudi nas, zato je hitrost prijave zelo pomembna.

Sedaj pa si predstavljajte, da ste zamudili rok za oddajo prošenj in življenjepisev. Pa tako super prosto delovno mesto, pisano vam na kožo. Podani odlični pogoji. Ohjej, več sreče prihodnjič? Mogoče pa takšne sreče več ne bo. Bomo pačakali na drugo? Pravzaprav nam drugega ne preostane. Lahko pa se na moje delo nemudoma prijavimo na obveščanje o prostih delovnih mestih in tako prehitimo drugo množico, ki neutrudljivo išče zaposlitev.

Hitrost na moje delo vidimo, da je zelo pomembna, kar ne pomeni, da moramo konstantno »viseti« na strani. Dovolj je, da jo obiščemo dnevno, predvsem takrat, ko se osvežuejjo prosta delovna mesta. Da pa ubežimo tudi temu, pa se seveda lahko prijavimo na e obveščanje in nas sistem samodejno obvešča o prostih delovnih mestih. Zelo enostavna a hkrati učinkovita rešitev na moje delo, zato, da nas več nič ne prehiti in postane hitrost tudi naša prednost!

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.