Zložljiva tekalna steza LifeSpan TR4000i

LifeSpan TR4000i je napredni model iz podjetja LifeSpan. Ima krov velikost 20″ X 60″ in 3.25 CHP težki motor. Doseže hitrost do 12 milj na uro in omogoča 15-stopenjski naklon. Model prinaša številne izzive med vadbo.

Krov je opremljen z 8 edinstvenimi kompresijami, ki lajšajo vaš korak tudi, če tečete na daljše proge. Jeklen okvir radodarni kapaciteti teže 175 kg da dodatno stabilnost.
Zaslon na konzoli je velik le 6” in je osvetljen LCD zaslon. Dodan je brezžičen prsni tak, ki omogoča, da s konzolo merite svoj srčni utrip. USB priključki omogočajo sinhroniziranje podatkov in povezovanje z napravami.
LifeSpan modeli prav tako vsebujejo IntelliStep™ tehnologijo, ki samodejno šteje vaše korake ter IntelliGuard™ lastnost, ki vaš pas izklopi, če s tekalne steze stopite za več, kot 20 sekund.
LifeSpan prinaša doživljenjsko garancijo na ogrodje in motor, 5-letno garancijo na dele in 2-letno delovno garancijo.

Tekalna steza za treniranje naklona NordicTrack X11i
X11i trener naklona je naprednejša različica modela X9i, ki prinaša nekaj odličnih lasnosti z 10” zaslonom na dotik, ki podpira povezavo s spletom. S zem zaslonom na konzuli lahko brskate po spletu, gledate filme, se povežete Google Maps in simulirate tek, ali preko iFit sledite svojemu napredku.

Če iščete tekalno stezo z odličnimi lasnostmi X9i, a z večjim zaslonom, potem je X11i odlična izbira.

Sole F85 – tekalna steza
Sole F85 je izjemna tekalna steza z velikim tekalnim krovom v velikosti 22″ X 60″. Prinaša 4.0 CHP težki motor in trden okvir, ki omogoča najvišjo kapaciteto tekalnih stez do 200 kg. Če ste torej težja oseba, ki išče primerno tekalno stezo, potem je F85 odlična izbira.
Konzola prinaša 10.1” LCD zaslon, ki omogoča vse meritve in prinaša 10 vadbenih programov. Brezžični merilec srčnega utripa omogoča neprestane meritve srčnega utripa, da boste vedno v pravi coni in zdravih omejitvah. Konzolo lahko brezžično povežete z Bluetooth in tako vse podatke sinhronizirate in srečate svoje cilje.
Sole nudi dožilvljenjsko garancijo na motor in ogrodje, 5 let na dele ter 2 leti na delo. Pr F85 ste tako popolnoma zaščiteni pred napakami proizvajalca ali napakami delov.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.