Kako pravilno hraniti in uživati koloidno srebro?

  1. Pravilno hranjenje koloidnega srebra

Gotovo ste že slišali, da je koloidno srebro praktično nepokvarljivo in neuničljivo. To nedvomno drži, saj koloidno srebro ubije praktično vse, kar pride z njim v stik (glivice in bakterije), vendar mora biti pravilno shranjeno, sicer se lahko pokvari.

Koloidno srebro morate obvezno hraniti v zatemnjeni stekleni posodi (lončene, plastične kovinske niso primerne niti pod razno). Če steklenica ni temna, jo zavijte v alu folijo. Plastenka ni v redu, saj se bo srebro sčasoma začelo izločati, lončene in kovinske posode pa niso primerne, ker se bodo sčasoma posrebrile. Vi pa želite, da bi srebro delovalo v vas in ne v posodah!

Prav tako je zelo pomembno, da je koloidno srebro shranjeno stran od električnih naprav, v suhem in hladnem prostoru, a nikakor ne v hladilniku!

 

  1. Uživanje koloidnega srebra

 

srebroKoloidno srebro uživajte v količinah, ki so navedena na priloženih navodilih. Ob slabem počutju, prehladih ali splošnemu padcu imunskega sistema pa količino nekoliko povečajte. Srebro vedno zajemite s plastično žlico, kovinska lahko sčasoma posrebri, enako kot posoda za hranjenje. Odrasli lahko zaužijete 1 do 3 čajne žličke 3-krat dnevno, otroci naj to količino razpolovijo. Če boste koloidno srebro uporabljali lokalno in ne oralno, si prizadeto mesto namažite večkrat na dan in počakajte, da se posuši. Dnevno količino povečajte ob prehladih in drugih obolenjih, a samo za kratek čas, da se ne bi pojavili stranski učinki in druge neprijetnosti.

Najbolje je, če ga zjutraj zaužijete na prazen želodec, ob slabem počutju pa vzemite ponovno dozo čez 45 minut. Počutje se bo izboljšalo že v nekaj dneh.

 

  1. Nešteto možnosti uporabe!

V vodi, ki ste ji dodali koloidno srebro, lahko očistite zelenjavo, pripravite si parno kopel, z njim razkužite delovne površine v kuhinji, kopalnico, vodo, za katero sumite, da ni pitna ali pa odstranite trdovratne vonjave!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.