Učinkovito čiščenje za popolne rezultate

Ste tudi vi med tistimi, ki si želite vedno čist dom pa vam pomanjkanje časa to otežuje? Marsikdo pravi, da so osnova čistega doma čista tla, ki naj bi bila pometena, posesana in pomita vsaj enkrat do dvakrat na teden. Če ne drugega, se nas večina verjetno trudi, da tolikokrat vsaj posesamo. Samo sesanje namreč ni tako zamudno, da se z malo volje ne bi dalo storiti, je pa res, da v današnjem času, ko obstaja 1001 alergija, to preprosto ni več dovolj. Je že res, da klasični sesalniki služijo svojemu osnovnemu namenu in zadovoljivo odstranijo prah in ostale delce z vaših tal, za alergike in pristaše resnične čistoče pa to enostavno ni več dovolj.

Marsikdo si zato želi, da bi bil njihov sesalec zmožen opraviti vse hkrati – pometati, sesati in pomivati, kar pa ni tako nedosegljivo kot se vam morda zdi.

 

sesalnik 3v1

Trije načini učinkovitega čiščenja

Če ste ljubitelj in ponosni lastnik kosmatega štirinožca in še vedno stremite k čim večji čistoči, bo za vas pravi sesalnik Philips PowerPro Aqua – zmogljiv pomočnik v vašem domu, ki vam omogoča kar 3 načine čiščenja vsakdanje nečistoče. To so: sesalnik brez vrečke za čiščenje vseh vrst tal, ročni sesalnik za površine, kot so kavči stoli in koti in sistem za pomivanje tal. Vaš bodoči najboljši prijatelj se ponaša s tehnologijo PowerCyclone, ki omogoča visoko učinkovitost sesanja v enem koraku – zrak hitro vstopi v PowerCyclone, kjer se pospešeno giba skozi ukrivljene kanale, kjer se učinkovito loči prah od zraka. Temu v pomoč je tudi motorizirana krtača nastavka TriActive Turbo s katero lahko odstranite ves prah in živalske dlake s kavčev, blazin in drugih tkanin. Skupaj s pralnim 3-slojnim filtrom lahko tako zajamete več kot 90 % vseh alergenov. Ta, že tako visok odstotek še poveča sistem za mokro čiščenje, ki ga lahko zaradi magnetov na posodi za vodo čisto preprosto priklopite ali odklopite z nastavka. Kar mnogi želite pri bodočem sesalniku, tu tudi dobite – njegova zasnova je izjemno okretna in lahka, vključno z zmogljivo 18 V litij-ionsko baterijo, pa vam omogoča kar 40 minut neprekinjenega brezžičnega sesanja, kar je več kot dovolj, saj vas kabel ne ovira več in lahko enostavno čistite različne prostore. Za vse težje dostopne kote in pohištvo pa imate na voljo še ročni sesalnik, ki poskrbi še za zadnje detajle.

Funkcija 3 v 1 za popolno čistočo

Če ste med bolj zahtevnimi in vas prebrano še ni prepričalo, bo za to poskrbel sesalec Philips AquaTrio Pro. Le-ta vas bo prepričal s svojo funkcijo 3 v 1, saj istočasno sesa, čisti in suši, zato lahko z njim prihranite kar do 50 % časa in prav toliko napora. S funkcijo sesanja odstrani vse razlite tekočine, umazanijo in prah, krtače iz mikrovlaken, ki se vrtijo v nasprotni smeri, pršijo čisto vodo in učinkovito dvigajo umazanijo in delce nesnage pa poskrbijo za učinkovito čiščenje. In brez skrbi, da bi bila tla dolgo mokra – hitro vrtenje krtač ustvarja zračni tok, ki v primerjavi z običajnim čiščenjem tla posuši za 50 % hitreje. Druga razveseljiva prednost sesalnika AquaTrio Pro je tudi zagotavljanje odličnih rezultatov z uporabo hladne ali tople vode iz pipe. Po potrebi lahko dodate tudi čistilno sredstvo, je pa pomembno, da vedno uporabite takšnega, ki se peni malo ali skoraj nič in je primeren za trda tla. Za resnično čistočo tal poskrbita dva ločena zbiralnika za čisto in umazano vodo, ki zagotavljata, da vedno čistite s čisto vodo, vsa umazanija in alergeni pa ostanejo v zbiralniku za umazano vodo. S tem odstranite do 99 % vseh bakterij in zmanjšate alergene. Sicer pa lahko z enim zbiralnikom, ki drži 700 ml vode, očistite več kot 60 m2 trdih tal, kar pomeni, da lahko prihranite do 70 % vode in ste tako prijazni tudi do okolja. Sesalnik AquaTrio Pro pa ni varčen samo pri vodi – zaradi izredno učinkovite porabe energije lahko porabite tudi do 50 % manj energije kot pri običajnem sesanju.

sesalnik

Dileme torej več ni, s kombiniranimi sesalniki in čistilniki bo vaš dom očiščen hitreje in z manj truda, rezultat pa bo higienična in bleščeča čistoča.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.