Pomivalni stroji – za sijoče čisto posodo brez nepotrebnega napora

strojiPomivalni stroji so v zadnjih letih postali nepogrešljiv kos bele tehnike v naši kuhinji, saj hitro in brezhibno pomijejo posodo, sicer eno najmanj priljubljenih gospodinjskih opravil. Poleg tega, da vas razbremenijo in namesto vas pomijejo posodo, tudi manj obremenjujejo okolje, saj porabijo manj električne energije in vode kot ročno pomivanje posode. Pomivalni stroji Miele so odličen dokaz skrbi za okolje, saj podjetje zvesto svojemu motu »Immer Besser – vedno boljši« razvija aparate, ki so prijazni do našega okolja in naravnih virov. Njihovi pomivalni stroji so za 20% varčnejši od razreda energijske učinkovitosti A+++, kar pomeni najboljše pomivanje in sušenje pri izjemni gospodarnosti. Tudi porabo vode so v zadnjih 30 letih zmanjšali kar za 85%, kar pomeni, da lahko z enim pranjem porabite samo 6,5 litra izključno sveže vode. Ker je mehka voda sicer ugodna za temeljito pomivanje posode, vendar agresivna do kozarcev, so Mielejevi pomivalni stroji opremljeni tudi s tehnologijo Perfect Glasscare, ki zagotavlja nežno ravnanje z vašimi kozarci.

Posoda je oprana izjemno hitro – s programom QuickPowerWash v le 58 minutah, posušena pa še hitreje, saj patentirano sušenje AutoOpen omogoča, da se vrata pomivalnega stroja ob koncu pomivanja avtomatsko odprejo za režo. Tako lahko do posode pride svež zrak in se celo najzahtevnejši kosi posode posušijo brez vidnih sledov.

Z novo zasnovo košar in prilagodljivim patentiranim 3D predalom za jedilni pribor, so pri Miele poskrbeli tudi za maksimalno fleksibilnost in udobje, saj ima vsak kos posode in pribora ustrezno mesto za optimalno pomivanje. Ena izmed prednosti pomivalnih strojev je tudi velika kapaciteta, saj lahko na več fleksibilnih nivojih pomivanja varno namestite najrazličnejšo posodo. Dodatna funkcija Knock2open spremeni pomivanje posode v čarobno doživetje in pri tem ponuja popolno rešitev za dizajn kuhinjskega pohištva brez ročajev. Z 2-kratnim trkom na sprednjo stranico pomivalnega stroja Miele, se namreč vrata s prefinjenim odpiralnim mehanizmom samodejno odprejo za približno 10 cm. Da pa je polnjenje in praznjenje košar še občutno lažje, avtomatsko krmiljena vrata stroja omogočajo, da se 4 svetleče diode ob odpiranju vrat počasi vklopijo in osvetlijo notranjost stroja z brilijantno svetlobo. Torej, ne glede na to, ali se odločite za vgradni ali prostostoječi pomivalni stroj Miele – nudil vam bo udobje, ki vas bo navduševalo dan za dnem.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.